אחרי שנה לא פשוטה שעברה על כולנו, עם לא מעט מתחים, חוסר ודאות ועומס נפשי, לפעמים כל מה שצריך הוא לעצור לרגע, לקחת נשימה עמוקה ולהתחבר מחדש לעצמנו. בדיוק מתוך ההבנה הזו מזמינה רשות הספורט העירונית את תושבי אשדוד לקחת פסק זמן איכותי מול הים ולהשתתף בערב יוגה מיוחד במסגרת אירועי "קיץ ספורט 2026".
ליזה גאבר מובילה את המפגש
מאחורי האירוע עומדת ליזה גאבר, מי שנחשבת בעיני רבים לכהנת האזורית של היוגה ואחת הדמויות האהובות והמוערכות ביותר בקרב קהילת חובבי הז'אנר באשדוד והסביבה. לאורך השנים בנתה גאבר קהילה גדולה של מתאמנים וממשיכה להנגיש את עולם היוגה לכל מי שמבקש למצוא איזון בין הגוף לנפש.
0

0
חמישי, 18 ביוני, מול הים
המפגש יתקיים ביום חמישי, 18 ביוני 2026, בשעה 19:00, ביוזמת רשות הספורט העירונית, בשיתוף שגרירות הודו בישראל ומרכז התרבות של הודו בישראל. המשתתפים מוזמנים ליהנות מחוויה מרגיעה ומשלבת תנועה, נשימה ואנרגיה חיובית באווירה פתוחה ומול הים.
ההשתתפות ללא תשלום, אך מותנית ברישום מראש באמצעות המדריך האישי.
שווה לעיין בכל אירועי הקיץ
אירוע היוגה הוא חלק מסדרת הפעילויות הרחבה של "קיץ ספורט 2026", הכוללת שלל אירועי ספורט, פנאי וקהילה לכל המשפחה לאורך חודשי הקיץ. מומלץ לעיין בחוברת האירועים המלאה ולבחור את הפעילויות שמתאימות לכם, כדי ליהנות מקיץ פעיל, בריא ומלא חוויות.
0
0






















