טענות קשות על פשפשי חתולים באחד מגני הילדים בעיר

טענות קשות על פשפשי חתולים באחד מגני הילדים בעיר

סערה ותסכול בקרב הורים באשדוד בעקבות טענות קשות על מפגע תברואתי באחד מגני הילדים בעיר. תושבת העיר אורטל דנינו פרסמה פוסט חריף ברשתות החברתיות, בו טענה כי החליטה שלא לשלוח את בתה לגן הילדים לאחר שלדבריה חצר הגן מלאה בפשפשי חתולים. לטענתה, מדובר בבעיה מתמשכת הנגרמת בין היתר מתנאי התחזוקה של החצר, הכוללת חול ודשא שלדבריה אינם מטופלים כראוי ומושכים חתולים לאזור.

בפוסט מתארת דנינו כי ילדים מהגן חוזרים לבתיהם כשהם עקוצים, וכי לטענת הורים נוספים הפשפשים אף הגיעו לבתים ויצרו קושי משמעותי בהתמודדות היומיומית. לדבריה, חלק מהמשפחות נאלצו לבצע ניקיונות יסודיים בבית בעקבות המקרה. עוד טענה כי מדביר שהגיע למקום הסביר שהמצב בשטח מקשה על ביצוע הדברה אפקטיבית בשל תנאי התחזוקה של החול והדשא בחצר הגן.

הפוסט מעורר שיח רחב בקרב הורים בעיר סביב תחזוקת מוסדות החינוך והצורך במענה מהיר למפגעים תברואתיים בגני הילדים, במיוחד בתקופת הקיץ שבה מתרבים מקרים דומים.

0

צילום מתוך הפוסט

0

מצורף בזאת הפוסט של תושבת העיר אורטל דנינו כפי שפרסם בדף הפייסבוק שלו:

״בוקר טוב לעיריית אשדוד עיריית אשדוד
הילדה שלי נשארה היום בבית.. למה?
כי כל הגן שלה מלא בפשפשי חתולים.
גן מלפני מאתיים שנה עם חול מסריח שחתולים מתפשפשים בו.
הבת שלי לא תגיע לגן הזה!!! כל עוד!!! החול הזה קיים.
ילדים חוזרים עקוצים, הורים עשו פסח בבתים כי הילדים הביאו את הפשפשים הביתה.
מי שיש לה ילדים בגן עם דשא מסריח וחול מסריח אתם אולי לא הבחנתם בכך כי הפשפשים קטנים מאוד אבל אין סיכוי שזה לא הגיע אליכם הביתה.
המדביר שהיה אגב, אמר שהחצר עם דשא ושאי אפשר להדביר כי הדשא מלוכלך והחול מלוכלך. אז מה עושים?
כלום שהילדים יתמודדו.״

צילום: אילוסטרציה

0


ליחצו על התמונה וכנסו ישירות לקבוצת הוואטסאפ הכי גדולה בעיר

0

אנו מכבדים זכויות יוצרים ועושים מאמץ לאתר את בעלי הזכויות בצילומים שמגיעים לידינו. אם זיהיתם בשידורינו צילום בו אתם בעלי זכויות יוצרים, אתם רשאים לפנות אלינו ולבקש לחדול משימוש בו, באמצעות כתובת המייל [email protected]

0

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

תגובה אחת

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*