רוכב אופניים חשמליים כבן 30 נפצע בינוני בתאונה ברחוב דב גור

רוכב אופניים חשמליים כבן 30 נפצע בינוני בתאונה ברחוב דב גור

תאונת דרכים נוספת במעורבות כלי רכב דו-גלגלי התרחשה ברחוב דב גור באשדוד, כאשר רוכב אופניים חשמליים כבן 30 נפגע לאחר התנגשות עם רכב פרטי.

צוותי הרפואה של איחוד הצלה – מחוז דרום הוזעקו לזירה והעניקו טיפול רפואי ראשוני לפצוע. על פי הדיווח מהשטח, מדובר בתאונה עם מעורבות רכב פרטי, שבמהלכה ספג הרוכב חבלות בגופו.

חיים גוטסמן ויעקב מזוז, חובשים של איחוד הצלה, מסרו כי עם הגעתם למקום העניקו לרוכב טיפול רפואי שכלל קיבועים וחבישות, והוא פונה באמבולנס של איחוד הצלה לבית החולים אסותא באשדוד כשמצבו מוגדר בינוני.

במערכת הבריאות מדגישים כי תאונות במעורבות אופניים חשמליים הפכו בשנים האחרונות לשכיחות יותר, בעיקר בצירים עירוניים הומי תנועה. הקפדה על חבישת קסדה, רכיבה זהירה ושמירה על חוקי התנועה עשויות לצמצם משמעותית את הסיכון לפגיעות קשות.

צילום אילוסטרציה: דוברות איחוד הצלה

0

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*