הבייבי המשמעותי של ראש העיר ועיקר גאוותו כראש עיר וכרופא היא ללא ספק הקמת בית החולים באשדוד. לצד הישגיו הרבים בית החולים הציבורי אסותא יהיה תמיד הדבר הגדול מבחינתו והאמת… בצדק. כולנו זוכרים (או לפחות רובנו) את הימים שהיינו צריכים לבחור בין בי״ח קפלן לברזילי באשקלון, עובדה מעיקה שדרשה מאמצים ואנרגיות מטורפות להגיע לכל אישפוז ולכל ביקור חולה.
בפוסט שהוציא ראש הבוקר לרגל פרסום הסקר של משרד הבריאות וזכייתו של בית החולים אסותא אשדוד במקום הראשון! שילב ראש העיר את התמונה האייקונית מיום פתיחת בית החולים. אין ספק שמדובר בגאווה ענקית.
גאווה אשדודית – בית החולים אסותא אשדוד במקום הראשון!
נלחמנו להקים בית חולים ציבורי מתקדם באשדוד, והיום אנו קוצרים את הפירות! בית החולים אסותא אשדוד זכה לציונים הגבוהים ביותר מבין בתי החולים בארץ במחלקות הפנימיות בסקר של משרד הבריאות לשנת 2024. הציון ניתן ע״י המטופלים עצמם, לצד מדדים השוואתיים אובייקטיביים בין כלל בתי החולים הציבוריים בישראל, ומשקף את שביעות רצון המטופלים מאיכות הטיפול הרפואי, יחד עם מדדים מקצועיים אוניברסליים מעולם הרפואה האשפוזית.
ההישג הזה הוא בזכות הצוותים הרפואיים המסורים והמקצועיים, בהובלת מנכ״ל ביה״ח ד״ר׳ ארז בירנבוים, הפועלים יום ולילה לטובת המטופלים, ובזכות התשתיות החדישות והמתקדמות ביותר במדינה, עם ראייה ותכנון ארוכי טווח.
וממשיכים – בית החולים ממשיך להתרחב – בימים אלה נבנה בניין נוסף אליו יתווספו 300 מיטות נוספות, שישדרגו את איכות המענה הרפואי לתושבי אשדוד והסביבה.
אין ספק, זהו הישג משמעותי המבטיח לעירנו רפואה ברמה הגבוהה ביותר.
צילום: אורי קריספין