הסוכה של אשדוד: השקעתם, קישטתם, אירחתם? עכשיו הסוכה שלכם יכולה גם לזכות

הסוכה של אשדוד: השקעתם, קישטתם, אירחתם? עכשיו הסוכה שלכם יכולה גם לזכות

יש משהו בסוכה שמצליח בכל שנה מחדש להפוך כמה קרשים, בדים, סכך וקישוטים למקום הכי שמח בבית. משקיעים בה, מתווכחים איפה לתלות כל קישוט, מזיזים את השולחן עוד קצת ימינה, מוסיפים עוד שרשרת של אורות ובסוף מגיע הרגע שבו כולם מתיישבים, מסתכלים מסביב ומבינים: זאת הסוכה שלנו.

לכבוד חג הסוכות, אשדוד פור יו מזמין את תושבי העיר להשתתף בתחרות "הסוכה של אשדוד", להכניס אותנו לרגע אל הסוכה הפרטית שלהם, לספר לנו מה מיוחד בה וכמובן, לשלוח תמונה.

אבל אצלנו, כמו שאתם כבר מכירים, תמונה לבד זה קצת קל מדי.

לא רק תמונה: הכנו לכם שאלון סוכה מיוחד

במקום לבקש מכם רק לצלם ולשלוח, הכנו באשדוד פור יו שאלון חווייתי, קצר וייחודי לתחרות, כזה שייתן לנו להכיר לא רק את הסוכה, אלא גם את הסיפור שמאחוריה.

אנחנו רוצים לדעת מה הופך דווקא את הסוכה שלכם למיוחדת, מי השקיע בה, מה הסיפור שלה ומה קורה בה כשהמשפחה והחברים מגיעים להתארח. בקיצור, כמה דקות של שאלון כיפי שייתן לסוכה שלכם את הבמה שמגיעה לה.

את התשובות והתמונות שתשלחו נפרסם באשדוד פור יו במהלך החג, וכך נוכל כולנו להציץ לסוכות של אשדוד, להכיר את הסיפורים שמאחוריהן, לקבל רעיונות ואולי גם קצת השראה לשנה הבאה.

0

0

כי סוכה היא הרבה יותר מארבעה קירות וסכך

חלק גדול מהכיף של סוכות מתחיל עוד הרבה לפני הארוחה הראשונה. יש את הבנייה, הקישוטים, הסידורים והניסיון להפוך חלל זמני למקום שמרגיש הכי ביתי בעולם.

ואז מגיע החלק הטוב באמת: האירוח.

פותחים שולחן, המשפחה מגיעה, החברים קופצים לביקור, הילדים נכנסים ויוצאים, ומדי פעם עוברים לסוכה של השכנים או של החברים לראות מה הם עשו השנה. במשך כמה ימים הסוכה הופכת לסלון החדש של הבית, רק עם סכך מעל הראש ואווירת חג שקשה לייצר בשום מקום אחר.

אז חשבנו שאם כבר משקיעים כל כך הרבה בסוכה, מגיע גם לכם להתפנק.

ועכשיו דמיינו שהשליח של "המפגש" נכנס לסוכה

מבין כל הסוכות שישתתפו בתחרות תיבחר הסוכה הזוכה, והיא תקבל משלוח מפנק לסוכה באדיבות "המפגש".

כן, בדיוק ברגע שבו כולם כבר יושבים סביב השולחן, יכול להגיע השליח עם ארוחת שחיתות מפנקת ולהפוך את האירוח שלכם להרבה יותר טעים.

אנחנו באשדוד פור יו אוהבים לחשוב על הגולשים שלנו גם מעבר לחדשות ולכותרות. מבחינתנו, אתר מקומי הוא גם מקום שמחבר בין אנשים, יוצר חוויות ומכניס קצת כיף לשגרה. לכן החלטנו לא להסתפק בעוד תחרות תמונות רגילה, אלא ליצור חוויה קצת אחרת: שאלון מיוחד משלנו, במה לסוכות של תושבי אשדוד וגם פרס שאפשר ליהנות ממנו בדיוק במקום שעליו השקעתם כל כך הרבה.

אז אם בניתם סוכה שאתם גאים בה, אם יש בה משהו שאי אפשר למצוא בשום סוכה אחרת, או שפשוט הצלחתם ליצור את המקום שכל המשפחה לא רוצה לצאת ממנו, אנחנו רוצים לראות אותה.

מלאו את השאלון, ספרו לנו על הסוכה שלכם, צרפו תמונה ואולי דווקא אליכם יגיע המשלוח המפנק של "המפגש".

0


ליחצו על התמונה וכנסו ישירות לקבוצת הוואטסאפ הכי גדולה בעיר

0

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:[email protected]
פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*