אשדוד: דירה נסגרה בצו מנהלי לאחר איתור שבעה שוהים בלתי חוקיים

אשדוד: דירה נסגרה בצו מנהלי לאחר איתור שבעה שוהים בלתי חוקיים

מפקד מחוז דרום, ניצב חיים בובליל, חתם על צו סגירה מנהלי לדירה בעיר אשדוד, לאחר שבמקום אותרו שבעה שוהים בלתי חוקיים ששהו בניגוד לחוק.

הפעילות בוצעה במסגרת אכיפה ממוקדת של שוטרי מחוז דרום, הפועלים בדריכות מבצעית גבוהה בכל רחבי הגזרה כחלק ממבצע "שאגת הארי", במטרה לתת מענה מהיר ומקצועי לאירועים ולשמור על הסדר הציבורי וביטחון התושבים.

במסגרת הפעילות הגיעו לוחמי גדוד מתן ובלשי היחידה המרכזית של מג"ב דרום לדירה בעיר, שם אותרו שבעה שוהים בלתי חוקיים, תושבי שטחים, ללא היתרי שהייה בישראל. לאחר סיום פעולות החקירה, פעלו שוטרי הרישוי של תחנת אשדוד ומרחב לכיש לסגירת המקום.

בהמלצת לשכת היועץ המשפטי של המחוז, נחתם צו סגירה מנהלי לדירה למשך 30 ימים.

במשטרה מדגישים כי העסקה, הסעה או הלנה של שוהים בלתי חוקיים מהווה עבירה פלילית חמורה העלולה לסכן את ביטחון הציבור, וכי ימשיכו לפעול בנחישות ובאמצעות מגוון כלים, לרבות צווים מנהליים ואכיפה מוגברת נגד מפרי החוק.

קרדיט: דוברות המשטרה.

0

ליחצו על האריה וכנסו ישירות לקבוצת הוואטסאפ הכי גדולה בעיר

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*