כן, גם אנחנו מתחברים ללקסיקון האבטחה של השב״כ שמוריד את רמת האבטחה האבטחה מרמה 6 לרמה 3. היות ולא היה לנו מושג למה בכלל היה צריך ראש העיר ד״ר יחיאל לססרי את רמת האבטחה הגבוהה ביותר שיש לשב״כ להציע אין לנו יותר מושג למה הורידו אותה ל-3. אתם עדיין עוקבים?
צו איסור פרסום גורף הוטל על פרשת האיןפ על ראש עיריית אשדוד ד״ר יחיאל לסרי. מה שהחל כבוקר מסתורי הפך איכשהו לעניין שבשיגרה והיות ולסרי מטבעו לא איש של סיורי שטח והתערבבות פחות הורגש צו האבטחה הגורף. בכל מקרה, ההורדה לדרגה 3 מעידה על שיפור מסויים אך גם רמה 3 עדיין מרמזת שהפרשייה לא מאחורינו.
עשרות גירסאות רצו בשבוע החולף על סיבות האבטחה בגינן קיבל ראש העיר אבטחה כה צמודה.
החקירה בפרשה שהובילה להגברת האבטחה ממשיכה, ובית המשפט הטיל צו איסור פרסום מקיף על הפרטים. בשלב זה לא ניתן לחשוף את מקורות או כיוון האיומים או מקורם, וכן את ההיקף המדויק של החקירה המתנהלת.
זהות הגורמים המעורבים, פרטי החקירה- כל אלו עדיין חסויים, כרגע עד לתאריך 21.8.2025, התאריך שבו יפוג צו איסור הפרסום.


























