בן 27 נכווה ממים רותחים באשדוד ופונה במצב בינוני לבית החולים שיבא

בן 27 נכווה ממים רותחים באשדוד ופונה במצב בינוני לבית החולים שיבא

כוחות ההצלה הוזעקו לרחוב ינאי באשדוד בעקבות דיווח על גבר שנכווה ממים רותחים. כונני הצלה דרום, שפעלו יחד עם צוותי מגן דוד אדום, העניקו לפצוע טיפול רפואי ראשוני בזירה ולאחר מכן פינו אותו לבית החולים כשהוא במצב בינוני ויציב.

על פי הודעת ארגון הצלה דרום, כונני הארגון אלימלך זילברשלג ויענקי הברפלד הוזנקו למקום באמצעות מוקד התגובה המיידית של מד"א. עם הגעתם, הבחינו בגבר בן 27 הסובל מכוויות קשות בפלג גופו התחתון לאחר שנכווה ממים רותחים.

הכוננים העניקו לפצוע טיפול רפואי ראשוני בשיתוף צוותי מגן דוד אדום, ובהמשך הוא פונה באמבולנס של מד"א לחדר הטראומה במרכז הרפואי שיבא בתל השומר, כשהוא במצב בינוני ויציב.

בארגוני ההצלה שבים ומזכירים כי כוויות ממים רותחים עלולות לגרום לפגיעה משמעותית, וכי במקרה של כוויה יש להזעיק במהירות את כוחות הרפואה ולהימנע מטיפול עצמאי שעלול להחמיר את הפציעה.

צילום ארכיון: מד״א

0


ליחצו על התמונה וכנסו ישירות לקבוצת הוואטסאפ הכי גדולה בעיר

0

אנחנו משתדלים לתת קרדיט בהתאם. אם במקרה שכחנו, תדעו שאנחנו פועלים בהתאם לחוק זכויות יוצרים, סעיף 27א. תוכלו לפנות אלינו במייל לקבלת קרדיט:[email protected]
פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*