אשדוד חוגגת עשור: אליפות המטקות – האירוע הכי שמח של הקיץ!

אשדוד חוגגת עשור: אליפות המטקות – האירוע הכי שמח של הקיץ!

עשר שנים ברציפות – ואליפות ישראל במטקות רק הולכת וגדלה. מה שהתחיל כחלום קטן של תושב העיר אשדוד, אורן בן חמו, הפך לאחד מאירועי הקיץ הכי צבעוניים, תוססים ומצופים במדינה. השנה, חגיגות העשור מביאות איתן אנרגיה כפולה – ספורט, קהילה וחגיגה אמיתית של תרבות חוף ישראלית.

0

משתתפי תחרות העשור… ״מכל הארץ באנו״

0

חוף הקשתות באשדוד התמלא (שישי) במאות משתתפים ומבקרים – שחקני מטקות מכל רחבי הארץ, קהל נלהב, מתחם מושקע עם יציע מוצל, מוסיקה מקפיצה והרבה מאוד תקתוקים מהירים באוויר. כל אלה יצרו אווירה שאין לה תחרות – ממש פסטיבל חוף אמיתי.

כמיטב המסורת, סמנכ"ל רשות הספורט בני חזקיה הנחה את הטקס ביד רמה, והאירוע נוהל בסטנדרטים הגבוהים המוכרים של אשדוד. מעבר לצד המקצועי – שבו נקבע מי אלוף ישראל ומי הצמד שיתקתק הכי הרבה מכות בשלוש דקות – זה היה בראש ובראשונה הפנינג שמח: פרסים, הגרלות, אוכל, שתייה קרה ובירות, קרטיבים, פיצוחים – חוויה בלתי נשכחת לכולם.

0

מגן הוקרה לאורן בן חמו על עשור של עשיה

0

מי אמר שמטקות זה ספורט של גברים

0

יוזם האליפות, אורן בן חמו, לא הסתפק רק בארגון, אלא גם התמודד בעצמו. בכך הוכיח שוב שהלב הגדול שמאחורי המיזם פועם גם בתוך המגרש עצמו.

יורם אסרף, מנכ"ל רשות הספורט העירונית:

"אשדוד היא עיר חוף, וכמו שמקצועות המים והגלישה מקבלים במה, כך גם מקצועות החול. המטקות כבר מזמן אינן רק משחק פנאי, אלא ספורט מתפתח עם קהילה מגובשת, ואנחנו גאים להיות הבית של האליפות הארצית הזו. עשור זה רק ההתחלה."

0

המתחם המושקע ביותר בישראל לאליפות מטקות

0

אשדוד שוב הוכיחה, היא לא רק עיר נמל ועיר תרבות, אלא גם בירת הספורט של ישראל. ויותר מהכול, היא יודעת לייצר את האירוע הכי שמח, הכי קייצי והכי ישראלי שיש.

צילום: אבי רוקח

0

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*