אשדוד: רימון רסס הושלך לעבר בית בשועלי שמשון – אין נפגעים, נזק נגרם

אשדוד: רימון רסס הושלך לעבר בית בשועלי שמשון – אין נפגעים, נזק נגרם

הלילה (חמישי) רעש פיצוץ עז החריד את שכונת שועלי שמשון באשדוד, לאחר שרימון רסס הושלך לעבר בית מגורים. בנס, לא היו נפגעים בנפש, אך נגרם נזק לרכוש במקום. תושבים מבוהלים מספרים כי חשבו שמדובר בפצצה או טיל, ורק כשהגיעו ניידות משטרה וחבלנים הבינו שמדובר ברימון.

כוחות משטרה גדולים ובהם חבלני חבלה וחוקרי מז”פ פעלו בזירה לאיסוף ממצאים ועדויות. מתחקור ראשוני עולה כי הרקע למעשה פלילי, ככל הנראה כחלק מסכסוך בין גורמים עברייניים. בשנים האחרונות הפכה השלכת רימונים לשיטה שכיחה במלחמות בין כנופיות פשע, אך הפעם האירוע התרחש במוקד אזרחי צפוף – ובשעת לילה, כשהרחוב שקט ותושביו בבתיהם.

תושבת השכונה סיפרה: "שמענו פיצוץ חזק מאוד. חשבתי שנפל טיל מהמלחמה. זה פחד אלוהים, במיוחד כשאתה מבין שזה קורה מטרים מהבית שלך."

סקרי ביטחון לחוד – מציאות לחוד

רק לפני ימים אחדים פרסם הלמ״ס סקר שנתי ממנו עלה כי אשדוד מדורגת במקום השני בארץ בתחושת הביטחון האישי של תושביה, עם 83.6% מהנשאלים שהעידו כי הם חשים בטוחים באזור מגוריהם. אך אירועים כמו זה של הלילה מזכירים כי בין הסטטיסטיקה לבין המציאות היומיומית בשטח – לעיתים יש פער לא קטן.

המשטרה טרם עצרה חשודים, אך מדגישה כי תמשיך לפעול בכל האמצעים כדי לאתר את המעורבים ולהבטיח את שלומם של התושבים. בינתיים, בשועלי שמשון מנסים לחזור לשגרה – אך צליל הפיצוץ מהלילה עוד מהדהד באוזניים של רבים.

צילום ארכיון משטרת אשדוד

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*