מאז טבח השבעה באוקטובר ומלחמת חרבות ברזל נוספו למדינת ישראל ולתושבי אשדוד שמות רבים של חללים שנחרתו בלב כולנו. הכאב הטרי והמתמשך לעיתים דוחק הצידה את זכרם של מי שנפלו במערכות קודמות, אך משפחותיהם ממשיכות לשאת את הגעגוע בכל יום מחדש. אחד מהם הוא סמ"ר בן יצחק וענונו ז"ל, בן העיר אשדוד, שנפל במהלך מבצע "צוק איתן" באסון הנגמ"ש בסג'עייה, אירוע שטלטל את המדינה והותיר את העיר כולה באבל כבד.
ביום שני, כ"א בתמוז תשפ"ו, 6 ביולי 2026, תציין משפחתו של בן ז"ל 12 שנים לנפילתו בקרב במסגרת מבצע "צוק איתן".
טקס האזכרה יתקיים בבית העלמין הצבאי באשדוד בשעה 18:00.
בהמשך, בשעה 19:00, תתקיים תפילת מנחה, דרשה מפי הרב הראשי לאשדוד וקריית מלאכי, הרב חיים שמעון פינטו שליט"א, ולאחריה תפילת ערבית וסעודת מצווה בבית הכנסת "היכל בן יהודה", ברחוב הר חרמון 24 באשדוד.
האירוע ייערך במעמד ראש עיריית אשדוד, ד"ר יחיאל לסרי, וסגן ראש העיר גבי כנפו.
משפחת וענונו מזמינה את הציבור הרחב להגיע, להשתתף בטקס האזכרה ולכבד את זכרו של בן יצחק וענונו ז"ל, שנפל בעת שירותו כלוחם למען ביטחון מדינת ישראל.



















