תושב מוכר מאשדוד וחשודה נוספת נתפסו עם חצי ק״ג קוקאין

תושב מוכר מאשדוד וחשודה נוספת נתפסו עם חצי ק״ג קוקאין

אמנם די במקרה ולא בעקבות מידע מודיעיני כבד נתפסו על חם תושב אשדוד לירוי בן שושן לשעבר מר ישראל ואת הגננת ליאור דור שברשותם כחצי ק"ג של חומר החשוד כסמים מסוג קוקאין השניים נעצרו על ידי שוטרי מחוז ירושלים

בפעילות בלשי היחידה המרכזית, נעצרו לפני מספר ימים שני חשודים תושבי המרכז, שעל פי החשד סחרו בסמים מסוכנים ברחבי הארץ. במהלך הפעילות, הבחינו הבלשים בחשודים במרכז מסחרי ועוררו את חשדם, הם נעצרו לבדיקה ובחיפוש שנערך בכליהם נתפסו חומר החשוד כסם מסוג קוקאין בכמות של כחצי ק"ג שלא לצריכה עצמית וסכום כסף רב.

החשודים תושבי מרכז הארץ בשנות ה-30 לחייהם נעצרו והתברר, כי החשודה גננת בגן ילדים במרכז הארץ. השניים הובאו לחקירה במשרדי יחידת נוער חשיפה של ימ"ר ירושלים.

0

0

בן שושן טען להגנתו כי ישב בחניון מול פיצרייה כשהוא בתוך רכבו וכשהחבילה הונחה שם אז קפצו עליו שוטרים.

סנגורו של בן שושן אמר בבית המשפט כי מרשו, שכיום הוא משפטן וסטודנט לתואר שני, טוען "שלא מסר שום דבר. החבילה הזו נחתה עליו".

0

0

הגננת אמרה להגנתה לחוקרים – "לא ידעתי שיש סמים בחבילה.קיבלתי כסף מיוזר בטלגרם על מנת להעביר את החבילה הזאת. חשבתי שאני מובילה שעונים.

סנגורה של הגננת טען כי היא נעדרת עבר פלילי וכי היא לא ידעה שבחבילה יש סמים.

בית המשפט האריך  מעצרם של השניים.

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*