ראש העיר אשדוד נפגש אתמול עם מפקד מרחב לכיש, תת־ניצב רועי ולדמן, שסיים את תפקידו ויעבור לכהן כנשיא בית הדין המשמעתי של משטרת ישראל. ראש העיר בירך את תת־ניצב ולדמן על קידומו לדרגה הבכירה והודה לו בשם כלל תושבי אשדוד על תרומתו לביטחון העיר.
תת־ניצב ולדמן נכנס לתפקידו בשנת 2023, בשנים מאתגרות במיוחד שהתאפיינו במצב ביטחוני מורכב ובמלחמה שעדיין נמשכת. בתקופה זו נדרשו מנהיגים נחושים שידעו להניע תהליכים ולשמור על ביטחון התושבים. ולדמן עמד בחזית יחד עם צוותו, בשגרה ובחירום, במסירות ובמקצועיות.
בפגישה הדגיש ראש העיר את שיתוף הפעולה ההדוק שנרקם בין המשטרה לבין העירייה, שתרם לירידה בפשיעה בעיר ולעלייה בתחושת הביטחון האישי בקרב התושבים, כפי שעולה גם מסקרי הלמ"ס.
ראש העיר ציין לשבח את הקשבתו, מחויבותו ואכפתיותו של ולדמן, ובירך אותו על קידומו לדרגת תת־ניצב. בסיום הוסיף ואמר כי הוא בטוח שתת־ניצב ולדמן ימשיך להוביל גם בתפקידו החדש במקצועיות ובנחישות.
0


















