מהות עולה כיתה

מהות עולה כיתה

מהות -הרשות העירונית לחוסן וביטחון קהילתי אשדוד חגגה אמש ברגעים מרגשים במיוחד את עלייתם של ילדי ונכדי העובדים לכיתה א’ תחילתו של מסע חדש ומשמעותי.

מנכ”לית מהות, סימונה מורלי, בירכה את ההורים והילדים ואמרה:

“העלייה לכיתה א’ אינה רק ציון דרך , זו פתיחה של שער לעולם של סקרנות, גילוי עצמי וצמיחה. זהו רגע מרגש שבו הדלת לכיתה נפתחת והלב נפתח איתה. הילדים עושים את צעדיהם הראשונים לעצמאות רכה, ואנחנו – ההורים, הצוותים והקהילה כאן לצדם, תומכים ומלווים באהבה.”

0

0

עוד הוסיפה:

“אני מזמינה את ההורים לקחת חלק פעיל במשפחת מהות, להיעזר בארגז הכלים שמציע המרכז להורות משמעותית

ולהיות שותפים במסע המרגש הזה.”

לסיום, התקיים מפגש מיוחד עם הסופרת יסמין בן גיגי שכתבה את הספר “מעין וחליפת המראה”, על התמודדות עם עלבון וחיזוק הכוחות הפנימיים. הילדים השתתפו בפעילות עם מראה, שבה כל אחד אמר דבר טוב על עצמו רגעים קטנים של חיבור גדול ללב ולערך.

מהות מאחלת לכל הילדים ולמשפחותיהם שנת לימודים מרגשת, בטוחה ,למידה משמעותית, מלאה בחוויות טובות ,קשרים חדשים.

פורסם על ידי

תגובות פייסבוק

כתוב תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

*